Ons bedrijf

Zingg Chocolaterie is een ambachtelijk bedrijf dat bestaat sinds 1985.
Zingg Chocolaterie maakt allerlei chocolade en marsepein producten voor de banketbakkerij,horeca en bedrijven (voor personeel en of relaties)

In 1950 is Zingg sr. Nadat hij in Zwitserland zijn opleidingen af gerond had naar Nederland gekomen en heeft hier bij een aantal gerenommeerde banketbakkerijen de bonbons en chocolade werken gemaakt. In 1985 is hij voor zich zelf begonnen samen met zijn zoon.

In 1993 zijn we naar een mooie nieuwe productie ruimte gegaan die aan alle eisen voldoet. Jaarlijks worden we gecontroleerd of de certificering nog helemaal in orde is. Wij verwerken uitsluitend Callebaut chocolade en dan de QPP soorten,deze zijn wat duurder, omdat Callbaut hiermee de boeren steunt en er voor de bevolking scholen en dergelijke gerealiseerd kunnen worden
Kijk voor informatie hier over op www.barry-callebaut.com of www.qualitypartnerprogram.com




Chocolade, marsepein, chocoladeletters, paashazen, kerstkransjes, bonbons, slagroomtruffels