Over Ons

De smaak van authentiek vakmanschap

Bij Chocolaterie Zingg combineren wij meer dan 65 jaar kennis en ervaring met een grenzeloze passie voor de smaak van echte chocola en marsepein. Authentiek, ambachtelijk en met de hand vervaardigd door echte meesterchocolatiers.

Chocolaterie Zingg werd in 1985 gestart door de heer Zingg sr. en zijn zoon Jeroen. Daarvoor was Zingg sr. al 30 jaar lang verantwoordelijk voor de chocoladeproducten voor verschillende banketbakkerijen. Een ervaren vakman, met een schat aan kennis.

Samen met zijn zoon zag hij een langgekoesterde droom in vervulling gaan: een eigen chocolaterie. Het bedrijf groeide snel en tegenwoordig is Zingg gevestigd in een modern pand waar het Zingg team dagelijks garant staat voor de mooiste producten, de hoogste kwaliteit en de lekkerste smaken.

Topkwaliteit

Dat proef je

Zingg en topkwaliteit gaan hand in hand. De ingrediënten, het productieproces, vakbekwame medewerkers en een eigen transportdienst zorgen ervoor dat onze klanten altijd kunnen rekenen op verse, smakelijke en zeer bijzondere producten van een zeer hoge en constante kwaliteit.

Eerlijke Grondstoffen

Doorlopend staat Zingg in contact met Callebaut om de beste mix van ingrediënten te creëren. Hiermee ondersteunen wij direct het Quality Partner Program van Cacao Horizons Foundations, samen zorgen we ervoor dat de cacaoboeren van scholing worden voorzien en een eerlijke prijs voor hun product ontvangen. Kijk voor meer info hierover op barry-callebaut.com of cocoahorizons.org

even voorstellen

De medewerkers van Zingg lijken wel chocolade door hun aderen te hebben stromen. Zo betrokken en gepassioneerd zijn ze elke dag bezig met het vervaardigen van de lekkerste creaties. Benieuwd wie er aan de basis van ons succes staan? Wij stellen ons team graag aan u voor.

Jeroen Zingg

Meester Chocolatier & Productontwikkeling

Zelf hielp ik op mijn tiende al wel eens mee bij mijn vader toen hij nog in Amsterdam werkte. Ik volgde een opleiding tot banketbakker en ging later samen met mijn vader het bedrijf runnen.

Ik geniet hier iedere dag. Het is geweldig om mooie en lekkere producten te kunnen maken van chocolade.

_MG_1960 bew

Roland

Chocolatier

Dylan

Chocolatier

_MG_1933

Claudia

Logistiek & Administratie